För dig som jobbar med anbud till offentlig sektor

Bli medlem här! Pris: 6 900 kr per år ex moms.

Skicka!

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anbud24 Professional

Anbud24 Professional är ett nätverk för dig som arbetar med försäljning till offentlig sektor. Som medlem är du välkommen till fyra nätverksträffar per år. På träffarna får du chansen att utbyta erfarenheter med andra som står inför samma utmaningar som du och lyssna på experter föreläsa om aktuella ämnen. Mat och dryck serveras. Utöver nätverket får du en prenumeration på Upphandling24 och tillgång till vår kunskapsbank. 
Varmt välkommen!

Det här ingår i Anbud24 Professional:
   

Minst fyra nätverksträffar per år

Minst fyra nätverksträffar per år bestående av kvällsseminarier med mat, dryck och mingel och frukostseminarier. Under träffarna föreläser några av landets främsta experter på försäljning till offentlig sektor. Vissa kvällar kombineras med intressanta workshops. Träffarna hålls i Stockholm och Göteborg. Du får alltid ta med dig en kollega till nätverksträffarna kostnadsfritt. Läs mer om nätverket och årets nätverksträffar här.

Prenumeration på tidningen Upphandling24

Du får en årsprenumeration av tidningen Upphandling24 (värde 1 795 kronor) som håller dig à jour om vad som sker i upphandlarnas värld. I Upphandling24 får du alltid färska nyheter, rättsfallsanalyser, fördjupningsartiklar, och mycket mer!
  

Kunskapsbanken

De matnyttigaste artiklarna på Anbud24, exempelvis våra rättsfallsanalyser och Anbudsskolan av Magnus Josephson, kan du bara ta del av som medlem i Anbud24 Professional.
  

Pris: 6 900 kr per år ex moms.

Anbud24 drivs av PMP, Public Media Partner AB. Vi är Sveriges ledande medieföretag med fokus på områdena upphandling och inköp. Vi ägs av IDG International Data Group AB. Postadress: Anbud24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

► Fyra nätverksträffar med  per år
      Här nätverkar du med andra anbudsgivare i
      workshops lyssnar på experter.

► Kunskapsbanken
      Webbtjänst med aktuella nyheter, rättsfall och skolor
      med inriktning på anbud, försäljning och juridik.


► Tidning och nyhetsbrev
      Nyhetsbrev varje vecka med utvalda nyheter. 

      Helårsprenumeration på tidningen Upphandling24 
      (Värde: 1795 kr ex moms) håller dig à jour om vad 
      som sker i upphandlarnas värld!

  

Fix the following errors:
Hide